Ostoskorissa
  tuotetta

ICT Project Expo 2016

14.12.2016 14:45 | Uutinen
​Ammattikorkeakouluopiskelijat ovat tottuneet tekemään paljon projekteja. Vuosittain mukana on paljon erilaisia, mielenkiintoisia ja jopa uraauurtavia caseja. Osa projekteista on nopeita, kun taas jotkut hankkeet voivat kestää vuosia.

Aiemmin monet hienot työt ovat voineet jäädä vain pienen piirin tietoon, mutta ei enää.
Sen sijaan, että projektien tuotokset esiteltäisiin luokan edessä lähinnä tilaajille ja muille luokkalaisille, ovat tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat omaksuneet messumaisemman tyylin ja opiskelijapalautekin on ollut positiivista.

Tieto- ja viestintätekniikan ensimmäisen vuoden opiskelijat esittelevät jo toista kertaa syksyn Bring Your Own Device -projektityön löydöksiään torstaina 15.12.2016 klo 14 - 16 FellmanniCampuksen 1. ja 2. kerroksen aulatiloissa. Tervetuloa kyselemään ja haastamaan opiskelijoiden kokemuksia!

Edellisellä viikolla 8.12. klo 9.30 – 11.30 tieto- ja viestintätekniikan kolmannen vuoden opiskelijat esittelivät omia syksyn projektejaan ensimmäisessä ICT Expossa tekniikan alan aulassa. Mukana oli mm. virtuaaliluontoa, erilaisia varaus- ja hallintajärjestelmiä, lisätyn todellisuuden viemistä kirjastoon ja VR-laitteiston hyödyntämistä museon näkökulmasta.​​
​Katso video! 

​​