Ostoskorissa
  tuotetta

Hubilainen, tule aamukahveille keskiviikkoisin

5.1.2017 8:45 | Uutinen
Vuoden 2017 alusta sitä saa joka keskiviikkoaamu klo 9. Ilmaista kahvia innovatiivisessa seurassa FellmanniCampuksella 1. kerroksessa M.IDEAn toimistolla aulasta vasemmalle.

– Aamukahvien ideana on, että kuka tahansa voi tulla kahville tiloihimme. Juodaan yhdessä kahvia, jutellaan, ideoidaan ja tutustutaan, olipa sitten yrittäjä, opiskelija tai vaikkapa Lamkin työntekijä, kertovat Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat Terhi Väisänen, Eetu Pakkanen ja Toni Kaskela.

Tavoitteena on, että aamukahveille on matala kynnys tulla.

– Kahvittelun lomassa pääsee tutustumaan meihin Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoihin ja siihen osaamiseen, mitä meillä on. Samalla kuulee, mitä projekteja on meneillään ja mitä tapahtumia on tulossa. Aamukahvit on mainio tilaisuus kuulostella, mitä me opiskelijat voisimme tehdä yhdessä yritysten kanssa, kolmikko sanoo.

Aamukahveille osallistuu neljän aktiivisen opiskelijaosuuskunnan väkeä. LAMKES on opiskelijavetoinen yhdistys, joka on mukana kehittämässä Lahden alueen startup-ekosysteemiä. Liiketaloutta opiskeleva Terhi Väisänen on LAMKESin tapahtumavastaava.

– Haluamme antaa opiskelijoille heidän tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeitä työkaluja, kuten verkostoitumista, kokemuksia monialaisesta toiminnasta ja totta kai yrittäjämäistä asennetta. Näiden työkalujen avulla opiskelija pystyy erottumaan massasta edukseen sekä saa inspiraatiota ja tietoa jopa oman yrityksen perustamiseen, Väisänen kertoo.

Palveluliiketoimintaa opiskeleva Toni Kaskela ja liiketaloutta opiskeleva Eetu Pakkanen edustavat puolestaan M.IDEA-osuuskuntaa, joka on kokonaan opiskelijoiden omistama ja johtama markkinointi-, tiedotus- ja mediapalveluita tarjoava mainostoimisto. Kaskela on osuuskunnan asiakaspäällikkö ja Pakkanen markkinointipäällikkö.

Lisäksi aamukahveille osallistuu LAMKin henkilökuntaa sekä fysioterapiaopiskelijoiden osuuskunta Motionsin opiskelijoita.

– On hauska seurata, mitä kaikkea siitä voi seurata, kun saman pöydän ääreen kokoontuu erilaisia ihmisiä kahville. Siinä saa yhteisöllisyyttä ja mielettömän määrän verkostoja, mikä voi johtaa esimerkiksi yhteisiin projekteihin, opiskelijat kertovat.

Hubin aamukahvit joka keskiviikkoaamu klo 9 M.IDEAn toimistolla 1. kerroksessa. 

Löydät lisätietoa Study&Meet Hubista www.fellmannicampus.fi sivuilta.

Yhteys
Aku Mattila
aku.mattila(@)lamk.fi
p. 044 708 0901

Teksti: Helena Salakka