Ostoskorissa
  tuotetta

Hubeimmat pikkujoulut keräsivät kiinnostuneita

12.12.2016 13:30 | Uutinen
​Hubeimmat pikkujoulut keräsivät mukavasti porukkaa yhteen FellmanniCampukselle viime viikon torstaina 8.12. Tapahtuma kiinnosti sekä yrityksiä että korkeakouluyhteisöä. Pikkujoulut sisälsivät ohjelmaa pitkin päivää mm. lankutushaastetta, Muotsikan joulumyyjäisiä sekä Study&Meet Hubin esittelyä.

Hub tarjoaa hyvin toiminnalliset tilat

- Ihanan ilmavia, isoja ryhmätiloja, joissa mahtuisin ohjaamaan isompiakin ryhmiä, kuvaa Liisa Lähteenmäki, kehopsykoterapeutti, mindfullness-ohjaaja ja työhyvinvoinnin ohjaaja.
Lähteenmäki kävi joulukuussa tutustumassa Hubin tuleviin tiloihin Lahden ytimessä FellmanniCampuksella. Study&Meet Hub on yhteisö, joka kokoaa vuoden 2017 alusta saman katon alle opiskelijoita, yrittäjiä ja muita sidosryhmiä. Yhteisön jäsenet voivat saada käyttöönsä erilaisia pienryhmätiloja esimerkiksi kahdeksi tunniksi päivässä. 

- Olen innovatiivinen luonteeltani ja kaipaan uutta työhöni. Ohjaan työssäni pienryhmiä, joiden kanssa työskentelyyn tarvitaan toiminnallisesti monipuolista ja muovautuvaa työtilaa. Näkemäni Hubin pienryhmätilat sopisivat hyvin tähän tarkoitukseen. Ne ovat hyvin toiminnalliset tilat, kertoo Liisa.

Toiseksi Lähteenmäkeä kiinnostaa Hub-yhteisö sen takia, että hän on yksinyrittäjä.
- On mahtava, että voin tehdä itselleni merkityksellistä työtä, mutta kaipaan yhteisöä ja Hub-yhteisö voisi olla minulle sitä. Se kokoaa yhteen eri-ikäisiä, eri alojen ihmisiä. Toiminnan ei tarvitse olla kovin tavoitteellista. Sekin on antoisaa, että voisi tavata ja syödä vaikka aamupalaa yhdessä.

Lähteenmäen mielestä Hubin tiloissa etuna on myös se, että saman talon sisältä saa niin kahvila- kuin ravintolapalvelut ja myös kuntosalinkäyttömahdollisuuden. Hän arvostaa myös sitä, että opiskelijat ovat Hubissa mukana.

- Silloin kun myös opiskelijat ovat toiminnassa mukana, se on kasvavaa, kehittyvää ja ajassa muovautuvaa toimintaa, joka ei jumahda.

Tutustu Liisan toimintaan tarkemmin osoitteessa www.olot.fi

Haluatko sinä tulla tutustumaan Hub-yhteisön tiloihin? Katso lisätietoa.

Yhteys
Aku Mattila
aku.mattila(@)lamk.fi
p. 044 708 0901

Teksti: Helena Salakka
Kuva: Toni Kaskela, M.IDEA