Ostoskorissa
  tuotetta

Hallituksen kokoustiedote 29.1.2018

31.1.2018 13:40 | Uutinen
Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n uusi hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa maanantaina 29.1.2018. 

Uuden hallituksen jäsenet ovat:
Juha-Matti Saksa, LUT, rehtori, LAMK Oy hallituksen puheenjohtaja
Pär-Gustaf Relander, Polttimo Oy, hallituksen puheenjohtaja
Timo Tiainen, Kone Oyj, muotoilujohtaja
Kari Salmi, kaupunkineuvos
Liisa-Maija Sainio, LUT, provost
Riikka Sund, LUT, päälakimies
Sanna-Maria Mäkinen, opiskelijajäsen
Miika Kuusisto, henkilöstöjäsen

Lahden ammattikorkeakoulun rehtori Vesa Harmaakorpi toimi hallituksessa esittelijänä ja suunnittelujohtaja Marjo-Riitta Järvinen hallituksen sihteerinä.

Järjestäytymiskokouksessa hallituksen jäsenille esiteltiin Lahden ammattikorkeakoulun toimintaa ja taloutta, tuloksia sekä ​asemoitumista korkeakoulukentässä.  

Hallituksen jäsenille annettiin tilannekatsaus LUT-konsernin strategiatyön etenemisestä. LUT-korkeakouluille on laadittu yhteinen kasvun strategia, joka keskittyy koulutuspolkujen, kansainvälisyyden ja elinkeinoelämäimpaktin edistämiseen. Tavoitteet on määritelty ja toimenpideohjelmat ovat käynnistymässä. Strategiatyön etenemistä seurataan kokouksissa säännöllisesti.

Hallitus päätti, että Lahden ammattikorkeakoulu osallistuu ns. Pre Seed-sijoituksia Lahden seudun osaamispohjaisiin uusiin yrityksiin tekevän osakeyhtiön perustamiseen.

Virallisen kokouksen päätyttyä sosiaali- ja terveysalan yksikön johtaja Tuula Kilpinen esitteli hallitukselle yksikön toimintaa.

Hallituksen seuraava kokous on 20.3.2018 Lappeenrannassa. Samana päivänä pidetään kaikkien LUT-korkeakoulujen hallitusten yhteinen kokous.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Juha Matti-Saksa, puh. 0400 166 659
Toimitusjohtaja Vesa Harmaakorpi, puh. 040 575 1965