Ostoskorissa
  tuotetta

Hae LAMKiin kevään yhteishaussa 15.3.-5.4.2017

14.3.2017 15:00 | Uutinen
Lahden ammattikorkeakoulu
​Korkeakoulujen yhteishaun toinen hakuaika ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin alkaa keskiviikkona 15.3. ja päättyy 5.4.2017 klo 15.00. Kevään ensimmäinen hakuaika oli tammikuussa ja siinä oli mukana mm. korkeakoulujen vieraskielisiä koulutuksia.  

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Sama hakuaika pätee työn ohella suoritettaviin opintoihin ja päätoimiseen päiväopiskeluun, johon hakeudutaan usein lukiosta tai ammatillisesta koulutuksesta.

Lahden ammattikorkeakouluun voi hakea opiskelemaan 25 eri koulutukseen liiketalouden ja matkailun alalle, tekniikan alalle, sosiaali- ja terveysalalle tai Muotoiluinstituuttiin. Yhteishaussa on tarjolla noin 1000 aloituspaikkaa. 

LAMKin opetussuunnitelmat uudistuvat – opiskelijat voivat rakentaa yksilöllisiä tutkintoja  

LAMKin kaikkien alojen koulutuksia uudistetaan ja uudistetut opetussuunnitelmat astuvat voimaan syksyllä 2017. Uudistuksen taustalla ovat toimintaympäristön muutokset. Uudistuksella varmistetaan, että LAMKista valmistuvilla on ajanmukainen tulevaisuuden osaaminen ja kyky uudistua sekä uudistaa työelämässä tarvittavaa osaamista. Tulevaisuuden osaamisen teemoja ovat mm. robotisaatio, digitalisaatio, kiertotalous, uudet materiaalit, 3D, lisätty todellisuus, tekoäly, big data, ihmisen ja koneen vuorovaikutus, internet of things ja pelillisyys.

LAMKissa kehitytään työelämän uudistajaksi oppimalla aidoissa työelämän kehittämisprojekteissa ja -verkostoissa. Opetuksessa ja oppimisessa korostuvat myös ympärivuotiset joustavat opiskelumahdollisuudet, digitalisaation hyödyntäminen, yrittäjyys ja innovaatioiden syntyminen sekä kansainvälistyminen.

Uusien opetussuunnitelmien kautta nyt koulutukseen hakeutuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus rakentaa yksilöllisiä tutkintoja. Opiskelijoille mahdollistetaan joustava ja laaja valinnaisuus opinnoissa. Opiskelijat voivat suorittaa osan opinnoistaan muiden alojen tarjoamissa ja monialaisissa opinnoissa tai jonkin teeman, kuten palvelumuotoilun ns. väyläopinnoissa moniammatillisissa työelämäprojekteissa.