Ostoskorissa
  tuotetta

Finnish Game Jam järjestetään Muotoiluinstituutissa

26.1.2018 13:20 | Uutinen

​Mitä syntyy, kun liki 30 ihmistä sulkeutuu tietokoneluokkaan kolmeksi vuorokaudeksi? Toivottavasti ennennäkemättömiä pelejä! FGJ Lahden sessio alkaa tänään.

Viikonloppuna se nähdään, kun Finnish Game Jam tuo liki 30 pelienteosta kiinnostunutta opiskelijaa, ammattilaista, amatööriä ja harrastajaa LAMKin Muotoiluinstituuttiin suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia pelejä lähes kolmeksi vuorokaudeksi. LAMKin Gamechangers -hanke ja pelitalo Tingleware vastaavat Lahden Jameista ja se on osa kautta aikain kymmenettä Global Game Jam -maratonia, jonka aikana pelinkehittäjät ympäri maailman tuottavat yhtä aikaa, lyhyessä ajassa erilaisia pelejä digitaalisista lautapeleihin.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esiin pelejä ja pelaamista harrastuksena sekä lisätä pelienteon suosiota. Viime vuonna FGJ:ssä oli mukana yli tuhat ”jammailijaa” 22 paikkakunnalla. Yleensä osallistujat jaetaan pieniin ryhmiin suunnittelemaan ja toteuttamaan mahdollisimman valmiiksi tyhjästä syntynyt peli-idea.

Finnish Game Jamin Lahden sessio alkaa tänään perjantaina 26.1.2018 klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo 23:59 Muotoiluinstituutissa, osoitteessa Kannaksenkatu 22, Lahti.

Tingleware on lahtelainen hyvinvointipeleihin erikoistunut yritys. LAMKin Gamechangers on puolestaan ESR-rahoitteinen projekti, jonka tarkoituksena on edistää naisten hakeutumista pelialalle sekä kehittää alan ja pelien diversiteettiä. 

Lue lisää:

Ga​meChangers

Tingleware

Gamechangers -hanke

FGJ 

Lisätiedot: 

Ari Hautaniemi, ari.hautaniemi@lamk.fi 

Joonas Muhonen, joonas.muhonen@tingleware.com 

Ria Gynther, ria.gynther@lamk.fi