Ostoskorissa
  tuotetta
283
TAPAHTUMA

Aurinkolämpö nyt ja tulevaisuudessa -webinaari

28.3.2017 13:00 - 28.3.2017 15:00
http://connect.funet.fi/uae
​Webinaarissa puhujina ovat Jarno Kuokkanen (Sundial), Sami Seuna (Motiva) ja Jouko Lampila (Lähienergialiitto). Heiltä on mahdollista kysyä muun muassa aurinkolämmön teknisistä ratkaisuista ja tulevaisuudennäkymistä.

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille aurinkolämmöstä kiinnostuneille, alan opiskelijoille, energia- ja rakennusalan ammattilaisille sekä opettajille.

 Webinaariin liittyy ennakkotehtävä: Mitä olet aina halunnut tietää aurinkolämmöstä? Kysy asiantuntijoilta. Lähetä kysymyksesi 21.3.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen digma@tamk.fi ja ilmoittaudut samalla webinaariin. Kestävät energiaratkaisut -verkkokurssin opiskelijat lähettävät kysymyksensä tehtävänannon mukaisesti kurssialueella.

Webinaari on osa Uutta avointa energiaa (UAE) ESR-hankkeen Kestävät energiaratkaisut -verkkokurssia. UAE-hanketta toteutetaan vuosina 2015-2018 ja sitä koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu. Hanke on rahoitettu Euroopan Unionin sosiaalirahastosta. Käy tutustumassa UAE-hankkeen kotisivuihin.

Tervetuloa webinaariin!

Lisätietoa

projektikoordinaattori Jussi Kuusela 
jussi.kuusela[@]lamk.fi
044 - 708 1264

​​​​​​