Ostoskorissa
  tuotetta

Äänestä LAMKin Uskalla yrittää -finalisteja Facebookissa!

7.4.2017 15:20 | Uutinen
Uskalla Yrittää-finaalissa kilpailee yli 300 nuorta ja heistä koostuvat yli 100 NY-yritystä. Finaalin järjestää Nuori yrittäjyys ry. Finaaliin on päässyt kaksi Lahden ammattikorkeakoulun NY-yritystä; Puine NY ja Puro Workshops NY.

Puine NY itse suunnittelemalla valmistaa kotimaisesta koivuvaneUskalla Yrittää-finaalissa kilpailee yli 300 nuorta ja heistä koostuvat yli 100 NY-yritystä. Finaalin järjestää Nuori yrittäjyys ry. Finaaliin on päässyt kaksi Lahden ammattikorkeakoulun NY-yritystä; Puine NY ja Puro Workshops NY.

rista tuotteita piensisustukseen, lahjatavaroiksi, liikelahjoiksi sekä arkeen ja juhlaan. Tuotteet ovat ajattomia ja ajanmukaisia. Yritys tekee kustomointi töitä ja asiakkaiden toiveiden pohjalta suunnitellut tuotteet ovat mahdollisia. Tuotteita myydään verkkokaupassa.

Yritys tukee suomalaisuutta ja kaikki materiaalit ovat suomalaisia. Ympäristöystävällisyys on yrityksen yksi isoimmista arvoista ja he pyrkivät edistämään sitä. Tuotteet on suunniteltu ja tehty Lahden Koskisen ohutviiluvanereista. 

Lue lisää puine.fi

Puro workshops NY taasen, tarjoaa workshoppeja eli työpajoja, joissa opitaan valmistamaan omat arkipäivän meikit.  Meikit ovat ekologisia ja luonnollisia. Workshopissa tapaa saman henkisiä ihmisiä ja kuulet mielenkiintoisia faktoja ja yksityiskohtia tuotteista. Siellä saa myös kattavan koulutuksen tuotteisiin, joista saa tuotteet ja ohjeet kotiin mukaan.

”Puron visio on, että jonakin päivänä jokainen meistä kunnioittaisi vilpittömästi omaa kehoamme ja ympäristöämme, sekä toimisi sen mukaisesti. Kosmetiikka on hyvä osa-alue josta aloittaa!” 

Yrityksessä käytettävät raaka-aineet ovat luonnollisia ja turvallisia, pääosin kotimaista ja luomua. Työpajoissa valmistetaan tuotteet kierrätettyihin purkkeihin, tai kestäviin ja uudelleenkäytettäviin pakkauksiin, joten yritys ei tuota ylimääräistä pakkausjätettä.

Lue lisää puroworkshops.com 

Äänestä omaa s​uosikkiasi #UskallaYrittää -finaalissa 2017

Uskalla Yrittää -finaalissa palkitaan NY-yritys, joka saa kerättyä eniten tykkäyksiä omalle kuvalleen Facebookissa julkaistussa albumissa. Tykkäysaikaa on 20.4. klo 12:00 asti. 


Uskalla yrittää-finaalin nuoret ovat pyörittäneet firmojansa oikealla rahalla, ja samalla se on ollut osana opintokokonaisuutta. Kisassa on mukana yläasteita, toisen asteen kouluja ja korkeakouluja.  Finaali on osana Suomen 100-vuotis juhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Finaali huipentuu Kauppakeskus Kampissa 19.-20.4. Yritykset esittelevät siellä yritystoimintaansa sekä tuotteita ja palveluitaan.

Lue lisää uskallayrittaa.fi 

​​​