Ostoskorissa
  tuotetta
Suomi100Forum
23
TAPAHTUMA

Suomi100Forum

2.3.2017 0:00 - 3.3.2017 0:00
Sibeliustalo

​Suomi100Forum avaa ovet tulevaisuuteen Lahdessa 2.-3.3.2017!


Kahdeksan haastajaa, kahdeksan teemaa, kaksi päivää aikaa. Polttaviin teemakeskusteluihin johdattavat Peter Nyman ja Piia Pasanen.

Millaisia ovat tulevaisuuden liiketoiminta, työ, osaaminen ja yrittäjyys? Neljättä kertaa järjestettävä Suomi100Forum kokoaa nykyisiä ja tulevaisuuden vaikuttajia keskustelemaan, millaisessa Suomessa ja maailmassa elämme seuraavien 50 vuoden aikana.

Ovet kaksipäiväiseen tulevaisuuden Tilannehuoneeseen avautuvat jälleen Lahden Sibeliustalossa maaliskuussa 2017, kun Suomi100Forum järjestetään Suomen 100-vuotisjuhlatunnelmissa ja LAHTI2017 MM-kisojen merkeissä. Luvassa on jälleen yllättäviä keskustelijoita ja kiihkeää keskustelua ajankohtaisten teemojen ympärillä, rennossa kisatunnelmassa. Keskustelijoita ja yleisöä haastavat mm. Yle:n Uutisvuodosta tuttu ja MTV3:n uutisankkuri Peter Nyman ja Yle:n uutistoimittajana tunnettu Piia Pasanen.

Aiheita mm:

  • Startup-kulttuuri – hauska marginaali-ilmiö vai menestyksen avain?
  • Ovatko tieto ja tiede vielä Suomen kilpailuvaltteja?
  • Missä kulkevat hyväksytyn yrittäjyyden rajat?

Tule vaikuttamaan tulevaisuuteen – Suomi100Forumin tilannehuoneissa 

Sinä olet mukana etsimässä ratkaisuja Suomen haasteisiin. Perinteisten luentopuheenvuorojen sijasta yleisö ja kutsutut asiantuntijat sparraavat toisiaan teemakohtaisissa, eri aloja ja näkökulmia yhdistävissä ryhmäkeskusteluissa ja debateissa. Mukana mm. Risto E.J. Penttilä, Anni Ronkainen, Mikael Pentikäinen, Thomas Wilhelmsson, Jarkko Eloranta, Päivi Leiwo, Heli Arantola ja Markus Mannström.